Yoga basisinformatie

Voor yogalessen ben je aan het goede adres bij STIL. | body & mind studio Den Haag en omstreken. STIL. ligt naast Voorburg. Met diverse soorten yogalessen bieden wij diversiteit en een ruime keuze in tijden, over de hele week verspreid. Onze yogalessen worden gegeven door echte yogaprofessionals. Jij bent bij ons in goede handen! 

Wat is yoga
Yoga werd duizenden jaren geleden ontwikkeld in Noord-India. Het is gebaseerd op kennis over de relatie tussen lichaam en geest. Die kennis kun je ten dele ook in het Boeddhisme en Hindoeïsme terugvinden. De focus verschilt echter: in de Oosterse religies ligt de nadruk op vaste rituelen, gebed en een godsbesef. Bij yoga werk je met name aan een positieve manier van leven en zorg je voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Yoga brengt balans
Yoga staat voor het in balans brengen van lichaam en geest. Het woord yoga betekent onder meer verenigen, beheersen en verbinden. In deze hectische maatschappij nemen wij veel te weinig tijd om tot rust te komen. Onze gedachten gaan door, we slapen niet altijd even goed en het teveel aan stress zorgt voor stijve vastzittende spieren. Yoga helpt je even stil te staan. Het begint bij letterlijk een uurtje voor jezelf nemen in de les, maar als je regelmatig yoga beoefent, gebeurt er iets anders.

De voordelen van yoga
Yoga maakt je bewust van je innerlijke belevingswereld, wat je een rijke kennis over jezelf in alle toonaarden oplevert, zowel fysiek als geestelijk. Je leert weer beter te ontspannen met alle gevolgen van dien: betere nachtrust, minder stijve, vastzittende spieren en een rustige, regelmatige en diepere ademhaling.

Met yoga fit, sterker, soepeler én meer ontspannen
Door de verschillende bewegingen die yoga kenmerken vind je meer ontspanning, word je soepeler én word je sterker! Naast een reguliere yogales (hatha yoga), bieden wij veel variaties. Kijk op ons lesrooster voor dagen en tijden.

Deze yogalessen kun je allemaal volgen bij STIL. body & mind studio:
Soort les Duur in ' Intensiteit Calorieeën
Hatha Yoga 75 laag 250
Dynamic Flow Yoga 75 midden 300
Power Yoga 75 midden 300
Yin yoga 75 laag 200
Zwangerschapsyoga 60/75 laag 200
 
Doe de gratis en vrijblijvende online yogatest
Benieuwd welke yogalessen het beste bij jou passen? Waar wacht je nog op? Doe de yogatest en ontdek welke vorm van yoga het beste bij jou past. Het kost je weinig tijd en is geheel vrijblijvend – je krijgt namelijk een gratis proefles yoga! Zo kun je in alle rust kennis maken met yoga bij STIL. | body & mind studio.

STIL. | body & mind studio is powered by Westvliet Family Sports & Health Club.

Yoga test